PAN U POLJSKOJ

Ekološko društvo Pan – Karlovac na poziv organizatora sa svojim predstavnikom(Denis Frančišković) sudjelovalo je na međunarodnoj konferenciji i radionici “Water in urban area” koja se održala u gradu Plocku u Poljskoj od 22.03.2011. do 25.03.2011. godine.

Konferencija i radionice su održane u organizaciji UNITAR-a (United Nations Institute for Training and Research) i CIFAL Plock (International Training Centre for Local Authorities/Actors).

Na konferenciji i radionicama sudjelovali su predstavnici gradova, državnih agencija, sveučilišta i  investicijskih grupacija iz 8 zemalja(Poljska, Slovačka, Nizozemska, Makedonija, Albanija, Srbija, Švicarska i Hrvatska).

Eko – Pan kao jedini predstavnik nevladinih organizacija iz Hrvatske pozvan je da održi prezentaciju u trajanju 30 min.

U prezentaciji smo predstavili grad Karlovac, naše četiri rijeke i aktualne projekte vezane za upravljanje vodama ISPA, IPA I komponenta (Eko – Pan je nedavno u partnerstvu s gradom Karlovcem započeo s provođenjem projekta “Upravljanje i zaštita karlovačkih rijeka” financiran nepovratnim sredstvima Europske komisije).

Sudjelovanje na navedenom događaju bilo je vrlo korisno u razmijeni iskustava vezano za upravljanje vodama u urbanim sredinama, kao i ostvarivanju kontakata i partnerstava za buduću suradnju.


Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s