UČLANI SE

Ekološko društvo Pan – Karlovac (skraćeno Eko Pan) je nevladina, neprofitna građanska organizacija. Od osnutka 2002. godine do danas članovi Eko Pan-a aktivno sudjeluju u edukaciji o okolišu i prirodi s djecom predškolske dobi, osnovnoškolcima, srednjoškolcima, studentima, promoviraju održivi razvoj te sudjeluju u zaštiti okoliša i prirode na području Karlovačke županije.

Članom Eko Pana može postati svaka poslovno sposobna fizička i pravna osoba u skladu sa Zakonom o Udrugama i Statutom Eko Pana. Da biste postali članom Eko Pana potrebno je ispuniti i Pristupnicu za članstvo u Eko Panu i uplatiti godišnju članarinu u iznosu od 50,00 kuna.

Možete odabrati aktivno ili podržavajuće članstvo.Prije ispunjavanja Pristupnice o uvjetima članstva možete pročitati u Statutu udruge
Uz redovno dostavljanje obavijesti o aktivnostima Udruge, budućim članovima omogućeno je korištenje biblioteke i 50% popusta na korištenje bicikala.

Članarinu ili donacije možete uplatiti općom uplatnicom na žiro račun:

    2400008 – 1107214313


Ispunjenu pristupnicu za članstvo zajedno sa kopijom uplatnice možete poslati poštom ili dostaviti osobno na našu adresu:

    Struga 1, 47 000 Karlovac

Za sve potrebne informacije možete nas kontaktirati radnim danom od 10 do 12 sati:

    Telefonom: 047 614 063
    Osobno: Struga 1, 47000 Karlovac

ili van radnog vremena:

    E-mailom: eko_pan@inet.hr

porukom na telefonskoj sekretarici koja sadržava Vaše ime i broj telefona

OBRAZAC PRISTUPNICE:

Pristupnica.pdf

Komentari isključeni za UČLANI SE