NAJAVA VOLONTERSKIH KAMPOVA


I ove godine Ekološko društvo Pan-Karlovac organizira volonterske kampove. Ovog puta smo zamolili lokalne zajednice da nam se odazovu s potrebama i problemima u okolišu, koji se mogu riješiti uz volontersku pomoć.
Prvi kamp će se održati od 31. srpnja do 12 kolovoza, u selu Donji Budački, nedaleko od Krnjaka. Ukupno 12 stranih volontera raditi će na uređenju okoliša područne škole, uređenju zletišta i kupališta.
Drugi kamp održati će se od 22. kolovoza do 2. rujna, u općini Barilović. Volonteri će raditi na uređenju okoliša osnovne škole Barilović te pomagati Panovcima na uređenju terena budućeg edukacijskog eko centra Pan u selu Šćulac. Volonteri će također pomagati članovima Pana u postavljanju temelja pokazne kuće od recikliranog materijala.
Tijekom oba kampa, volonteri će dio slobodnog vremena provesti u pripremi kratkog igrokaza koji će biti izveden pred sam završetak kampa.
I ove godine nam dolaze mladi ljudi iz raznih zemalja, konkretno: Njemačke, Italije, Španjolske, Češke, Belgije, Rusije, Ukrajine, Koreje, Francuske…
S radom u Donjem Budačkom započinjemo 1.8.2011. u 9 sati!

Sve vas pozivamo da dio ovog ljeta posvetite i druženju s našim volonterima te im zajedno s nama pomognete u radu. Svi ste dobro došli!

Za sva pitanja možete nam se obratiti na eko_pan@inet.hr, telefon 614 063, ili mobitel 095/9083578.

Veliko HVALA: KARLOVAČKOJ PIVOVARI, ZELENILU, PRIRODOSLOVNOJ ŠKOLI, KAMELEONU, UDRUZI ZA KREATIVNI RAZVOJ DOMAĆI I SVIM PRIJATELJIMA KOJI SU OMOGUĆILI PROVEDBU OVOG PROJEKTA!


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s